1e werkweek zit er op! - Reisverslag uit Quito, Ecuador van Marloes Dilgt - WaarBenJij.nu 1e werkweek zit er op! - Reisverslag uit Quito, Ecuador van Marloes Dilgt - WaarBenJij.nu

1e werkweek zit er op!

Blijf op de hoogte en volg Marloes

29 September 2012 | Ecuador, Quito

Hola iedereen,

Even een heel kort berichtje vanuit Quito om te laten weten dat ik nog leef! We gaan bijna eten dus ik maak het niet al te lang.
Het internet in het huis is kapot en duurt nog een week of langer voor het gemaakt is. Iemand anders bleek hetzelfde nummer te hebben dan het huis en daarom is het internet van het huis nu afgesloten. ER moet dus een nieuw nummer worden aangevraagd... Zolang zit ik nog maar even met de laptop in een cafe waar het internet gratis is zolang je iets drinkt. Kan ook, maar echt rustig is het niet dus ik hoop dat het internet snel weer gemaakt is... Dan is skypen ook weer mogelijk, nu niet, veel te veel herrie om me heen dus ik versta er niks van.
Het leven in het huis bevalt nog steeds goed, het is gezellig en druk.
Het werk is leuk! Deze week alleen nog maar meegelopen, maandag heb ik gesprek met Nienke en weet ik wanneer ik waar ga werken. Over noord heb ik al verteld in mn vorige blog, dat is nog steeds erg leuk. De kleintjes zijn hyperactief, de grote keigezellig: leuk dus. In zuid is het heel anders: ik vind persoonlijk het huis daar en vooral de tuin veel mooier! De kindjes zijn alleen maar klein, tot 4 jaar. Daarna gaan ze naar beneden in het huis naar een soort kleuterschool. Maar ik blijk met peuters werken hartstikke leuk te vinden! De kindjes zijn echt lief, ook boefjes maar corrigeerbaarder dan in noord waar ze soms echt heel druk zijn.
Ik ben dus heel benieuwd waar ik ga werken de komende 5 maanden, als ik het weet zal ik het schrijven.
Verder ben ik woensdag flink ziek geweest maar dat is nu veel beter. Waarschijnlijk iets van buikgriep gehad ofzo, maargoed, nu weer gezond het weekend in!
Tot blogs!
xxMarloes

• 29 September 2012 - 09:32

Eva:

Hoi Marloes!

Blij te horen dat het goed gaat!
    Wat zou je nu zelf het liefste willen, Noord of Zuid?
    Hoe is het weer daar? Kun je nog steeds lekker bruin worden of regent het net zo als hier?
    Veel plezier dit weekend!

xx Eva

• 29 September 2012 - 13:12

Maarjte:

Hey Marloes,

Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat.
    Hier is het echt herfst aant worden:(
    Bij turnen gaat ook alles goed.

xx Maartje

• 08 Oktober 2012 - 22:58

Roos:

He Loes!

Hoe is het? Bevalt het nog steeds?
    Lekker weer daar? Hier heeft het alweer gevroren aan de grond..
    Enjoy! Je zit er alweer 1,5 maand!

X